Välkommen till Babas Burgers

KEBABAS på BABAS

Äntligen presenterar vi KEBABAS på BABAS. Nu kan ni sluta kompromissa och istället avnjuta både kebab och burgare på samma gång. Testa på våra unika kebabrätter för endast 99kr. Detta erbjudande gäller endast fram till 31/7 2023. På KEBABAS kan du välja mellan en KEBAB MED BRÖD, KEBAB PLATE eller en KEBAB BOWL, verkligen en kebab för alla.

Kebab med bröd-gif

Mona Masrorur

Vi kan stolt presentera våra senaste signaturburgare ”Easy” & ”Too Easy” skapad av grammis vinnaren Mona Masrorur. Solna uppvuxne artisten kom förbi vår restaurang i Sundbyberg och tillsammans har vi tagit fram två helt unika burgare med inspiration från det marockanska köket. Dessa burgare är minst sagt heta, med två olika nivåer av styrka.

Easy burgaren är den milda av de två. Too Easy är för den mer våghalsiga, som Mona själv säger, det ska vara en challenge burgare, det ska brinna i munnen när man äter den. Med en kombination av chilioljan, harissamajo, marockansk het ketchup, habanero, jalapeno samt röd chili kan man förstå att dessa burgare inte är något att leka med. Men Mona stannar inte där, utöver att hon skapat två burgare, var hon extra kreativ genom att även lägga till nya wings och cheesefries på menyn.(se bilden).

Dessa går tyvärr endast att beställa på restaurangerna. Håll utkik på vår youtube kanal för att lära känna Mona Masrour bättre samt se hur processen av burgarna gick till! Länk till kanalen: https://youtu.be/f0PdzAXFXsk

Mona Masrour

ALIEN by A36

Vi kan stolt presentera vår senaste signaturburgare ”Alien” skapad av grammis vinnaren A36. Partille uppvuxne artisten kom förbi vår nyöppnad restaurang i Allum, Partille och tillsammans har vi tagit fram en unik burgare med jalapeño cheesecream och en ”Alien dressing”.

Varför burgaren heter Alien är för att han känner sig som en utomjording i sitt skapande. Han debuterade även med en singel vid namn Alien. Håll utkik på vår youtube kanal för att lära känna A36 bättre samt se hur processen av burgaren gick till!

Babas - ALIEN by A36

VC Barre

Vi är stolta över att kunna presentera vår nya signaturburgare med ingen mindre en valsta rapparen VC Barre. Burgaren har inslag av sötma och heta och olikt våra andra burgare, så steker vi köttet med både lök och sötstarksenap. Detta är en väldigt unik burgare och vi råder er alla att testa den.

VC Barre började sin karriär 2020 och den tog fart på riktigt när han släppte låten vvvalsta. Idag är han en av Sveriges största rappare. Den 15/7 släpper vi hans burgare samtidigt som VC Barre släpper en ny låt som heter A.P.T.A. Prenumerera på vår youtube kanal om du är intresserad över hur vi skapade burgaren samt om ni vill lära känna VC Barre lite mer. Länk till kanalen: https://youtube.com/c/BABASBurgers1

Ninos och Lamix

"The Hooper"

Vi är stolta att kunna presentera vår nya Limited edition - "The Hooper" skapad av Basketspelaren Farhiya Abdi som finns tillgänglig på samtliga BABAS restauranger. Farhiya Abdi är den första somaliska basketspelaren och tredje svensken som någonsin valts till WNBA i USA aka en svensk förortslegend.

Burgaren finns tillgänglig hela månaden och släpps i samarbete med redbullhalfcourt turneringen här i Sverige. En tävling där ni hittar oss i form av foodtruck under juni månad. Tävlingen innefattar 2 playoffs som avrundas till finalen på Kungsträdgården den 18:e juni. Anmäl dig till tävlingen via denna länk: "Anmälan!"

Granit med sin Zlatan-burgare i förgrunden

Nytt "Banburgare med Babas" avsnitt med Lamix

Kolla in avsnittet här! Den här gången skapar vi en burgare och pratar med artisten Lamix. Burgaren fick det kungliga namnet ”Prins Philip”. Producerad av Dopest. Kolla in hela youtube serien ”Burgare med BABAS”

Ninos och Lamix

Prins Philip ny limited edition burgare skapad av Lamix

Vi är stolta att kunna presentera vårt samarbete med artisten Lamix! Denna kungliga burgare är döpt efter Lamix låt ”Prins Philip”.

Burgaren innehåller en smakrik black garlic dressing, pressad gurka, ost, karamelliserad lök, rostad lök och silverlök. Kommer endast att finnas under en begränsad period!

Babas burgare Prins Philip

Följ och tagga oss på instagram