Who's your

BLogg

2018-12-09 kl. 18:00

HipHop Advent med War Child

Photo: @artbyesse

Andra advent stämningen var på högsta nivå och vi är glatt överraskade över hur lyckat det blev. Restaurangen var full av både åskådare och matgäster som njöt av vibsen. Under kvällen så bjöd Lova, Seedy, Denz, Nivy Sound och Shewit på en riktig dundershow.

Det är så roligt att vi får möjligheten att anordna detta tillsammans med War Child. Känslan av att kunna få bidra med något för världen värmer alla våra hjärtan och vi är enormt tacksamma att vi har en så pass stor publik och gäster som hjälper till och stödja både oss och barnen som verkligen behöver hjälp.

Photo: @artbyesse

Vi tackar alla som var med och stödde War Child och vi slog rekord i bidragsgivande i söndags och hoppas verkligen att kommande söndag blir minst lika bra.

Photo: @artbyesse

Photo: @artbyesse

Photo: @artbyesse

Photo: @artbyesse


Babas tredje Hiphop Advent

Nu på söndag den 16/12 så håller vi ett nytt event för att kunna stödja utsatta barn i krigsdrabbade områden. Denna söndag så kommer, Nathan K, Rob Bourne, Diida, Yosef och Mash up international att gästa Babas i Högdalen.

SAFFRANSMILKSHAKE

Denna söndag kommer vi att ha en ny milkshake in house. Låt oss presentera vår hemmagjorda saffransmilkshake. Se till att vara här! För detta är enda chansen att få testa vår nya milkshake.

Tävlingar

Som vanligt så lottar vi ut ett presentkort från New Black på 1000kr samt 200kr hos oss på Babas.

Skapa din egen burgare

(Förra veckan blev det ett tryckfel i bloggen. Denna tävling gäller endast för söndagen den 16/12)
Vi erbjuder dig chansen att få ha din egen hamburgare på vår meny under en vecka. Be om att få skapa din egen hamburgare i kassan så kommer du få fylla i vilka ingredienser du vill ha på din hamburgare. För att kunna delta i tävlingen så behöver du swisha 150kr till War Child och visa swishen i kassan innan du kan beställa.

2018-12-07 kl. 12:17

Andra Hiphop advent.
SURPRISE artist. HÖGDALEN.

Nu på söndag drar vi igång vårat andra gratis evenemang. Tillsammans med eldsjälarna, Lova, Seedy, Denz, Shewit och Nivy sound så kommer vi att hjälpa War Child att samla in pengar till krigsdrabbade barn.

Tanken med hela evenemanget är att kunna inspirera människor att tillsammans är vi starka. Vi vill påvisa att om vi alla hjälper varandra så kan vi göra en märkbar förändring. Ingen ska behöva stå utanför eller uppleva rädsla i sin egen hemstad.

Under söndagen kommer vi att ha en ny milkshake på besök. På söndag kommer pepparkaksmilkshaken och gästar vår glassbar. Missa inte chansen att testa den då det är enda dagen vi kommer att erbjuda den.

Denna söndagen har vi en extra överraskning. Nu på söndag kan du bygga din egen hamburgare OCH även få upp den på menyn under en hel vecka på våra restauranger. Det kommer att gå till så här. Du swishar 150kr till War Child och visar det i kassan. Du beställer din helt egna burgare i Kassan utifrån restaurangens ingredienser. Du själv väljer namn på din hamburgare. Hitta på ett namn eller varför inte ta ditt eget namn.
Vi kommer att spara din beställning och den som satt ihop den bästa hamburgaren kommer att bli meddelad er så fort tävlingen är avgjord i januari.
Försök va så förberedd som möjligt med kontaktuppgifter redan innan du kommer till kassan så vi vet vart vi ska höra av oss.

New Black och Babas goodiebag är fortfarande kvar, så om du swishar valfritt belopp och visar det för Josephine i glassbaren så får du en lott. Senare under kvällen så kommer vi att dra vinnaren. Så se till att vara kvar hela kvällen för att vinna 1000kr på New black och 200kr presentkort på Babas.

SURPRISE ARTIST: Denz kommer att uppträda hos oss under kvällens gång. Så missa inte din möjlighet att så Denz live och även få möjligheten att träffa honom efter och innan spelningen.

Alla artister går att träffa under kvällens gång. Så se till att vara här! Bjud med alla dina vänner och familj så har vi en helskön kväll i välgörenhetens namn.

För samarbete och press
kontakt: Ninos@babas.nu

Massa kärlek alla vi på Babas, New Black och War Child.

2018-12-02 kl. 16:00

Ametist, S9ine och Jamkid på Babas hiphopadvent i Högdalen

S9ine, Jamkid och Ametist uppträder på Babas Hiphopadvent för att hjälpa till att samla in pengar till krigsdrabbade barn. Foto @artbyesse

Söndagen på Babas fylldes av både glädje och inspiration. Tillsammans med Ametist, S9ine och Jamkid så skapade vi en oförglömlig kväll. Vi hade roligt allihop och vi är extremt tacksamma för alla som kom och som även stöttade War Child i deras kamp att hjälpa barn att få ett vanligt liv efter traumatiska händelser från krigsdrabbade områden.

Till en början så var det ganska lugnt inne på Babas när Ametist klev upp bakom DJ-båset. Men allt eftersom så började det droppa in fler och fler människor. Till slut trodde vi inte att alla skulle få plats. Men allting fungerade jättebra. Det fanns plats för att beställa och äta samtidigt som man kunde lyssna på musiken.

Runt 17:00 tiden så klev Jamkid tillsammans med S9ine upp på vår scen. Jamkid bjöd på en show utöver det vanliga och vi hade jätteroligt. Barnen fick vara med och hälsa på artisterna samtidigt som Jamkid var ute och dansade bland publiken. Söndagen var helt magisk med mycket goda vibes, skratt och god mat.

Vi tycker det är så otroligt roligt att få den här chansen och att ha en så bra publik och gäster som vi har hos oss på Babas. Detta är någonting som vi aldrig har kunnat tänka oss tidigare vilket gör oss så glada. Vi här på Babas känner oss som en stor familj där vi alla hjälper varandra.

Ametist och Jamkid. Foto @artbyesse

 

Kvällens värd var Elias. Foto @artbyesse

 

S9ine, Ametist och Jamkid. Foto @artbyesse

 

Foto @artbyesse

 

S9ine Foto @artbyesse

 

Fotograf @hajanjabar skapade videon som du finner på vår instagram @babasburgers. Foto @artbyesse

2018-11-29 kl. 16:15

HIPHOPADVENT I SAMARBETE MED WARCHILD

Jultider närmar sig och vi på Babas har tillsammans med War Child bestämt oss för att sprida julglädjen med ett gratis event där du bland annat kan lyssna på musik samtidigt som du även stödjer krigsdrabbade barn.

War Child är en hjälporganisation för barn som blivit utsatta för krig. Genom att erbjuda barnen utbildning och psykosocialt stöd kan War Child hjälpa många barn att kunna återgå till en vanlig vardag. War Child erbjuder även skydd åt barn som blivit utsatta så att dom ska kunna känna sig trygga. För att kunna göra detta möjligt så behöver dom stöd från alla.

Vi på Babas tycker att det är viktigt att alla ska kunna känna sig säkra och även ha möjligheter till att kunna påverka sin egen vardag oavsett vad man har gått igenom eller vart man kommer ifrån. Därför har vi skapat ett evenemang där vi tillsammans med er kan bidra med en betydande slant för behövande barn.

Hiphop-advent kommer att delas upp under 4 olika tillfällen i December. Varje evenemang kommer att hålla till under 4 söndagar då vi tillsammans firar advent ihop med uppträdanden, god mat i ett gott sällskap.

Första Advent 2/12
16:00 – 18:00
Artister: S9ine och Jamkid
DJ: Ametist

Andra Advent 9/12
18:00 – 20:00
Artister: Lova och Seedy
DJ: Nivysound och Shewit


Tredje Advent 16/12
16:00 – 18:00
Artist: Nathan K

DJ: Diida och Mash up international

Fjärde Advent 23/12
16:00 – 18:00

Artist: Ibbe

DJ: Black Moose

Tillsammans med våra sponsor NewBlack så har vi tagit fram ett erbjudande åt alla. Om du swishar hos oss på Babas och visar personalen i kassan så kommer du även att ha chansen att vinna 1000kr presentkort hos NewBlack. Kom som du är och ta med dig alla dina vänner, låt oss sprida kärlek och glädje tillsammans.