Who's your

Blogg

Babas X NewBlack Event 27/6

Visst kommer du ihåg det förra blockparty med NewBlack? Vilken succé det blev. Personligen var vi lite oroliga över dom gråa molnen som låg tjockt över himlen och det lätta regnet som droppade ner på vindrutan på vägen mot Newblacks klädbutik på Maria Prästgårdsgatan. Men så fort vi kom fram och ställde i ordning foodtrucken så slutade det regna och rätt som det var så sprack himlen upp och solen joinade oss under hela kvällen. Tillsammans lyssnade vi på musik framtagen av Suheib Saleh medan vi käkade Newblacks egna burgare. Det var magiskt att få vara där och få uppleva stämningen, gamla kompisgäng träffades, nya vänner skapades och det kändes verkligen som att alla blev till en enda stor familj.

Sugen på att få ta del av föregående blockpartyt så kan du hitta bilderna på Newblacks hemsida eller om du klickar här.

Nu är det dags igen för ännu ett blockparty vid NewBlack butiken på Mariatorget den 27/6. Den här gången kommer du få möjligheten att köpa Babas kläderna samtidigt du kommer få chansen att testa NewBlacks burgare. Vi räknar med att det kommer bli minst lika bra stämning som förra gången men med ett högre tryck. Kom ensam eller ta med dig dina nära och kära, för den 27/6 kommer vi att skapa minnen! Nu har du chansen att bli bland dom första i Stockholm som får chansen att köpa Babas X NewBlacks klädkollektion. Missa inte denna chansen. Under kvällen kommer Andreas och Elias, grundarna till NewBlack att bjuda på förfriskningar i slushbaren och annan dryck, tänk på att osa i tid för att ta del av hela kalaset. Sist men inte minst så kommer vi att få lysna på riktigt grymma tunes framtaget av Andreas Undén! 

Sugen på att få ta del av föregående blockpartyt så kan du hitta bilderna på Newblacks hemsida eller om du klickar här.

Utanför Butiken kommer vi att ha vår foodtruck ståendes mellan 17:00 – 20:00, här kommer ni även att få möjligheterna till att träffa Babas stilikon Ninos plus vår fantastiska personal. Glöm inte bort att ta foton under evenemanget och posta på sociala medier. Använde gärna våra hashtags för att hamna i vår feed och story. Det går även bra att skicka in bilderna till Andreas@babas.nu om ni vill att vi använder dom för våra sociala medier. Om du skickar in bilder till oss via mail så godkänner du att vi använder era bilder på sociala medier i marknadsföringssyfte. Självklart ger vi credit för ditt arbete så glöm inte bort att skicka med information som du vill att vi publicerar. 

Big shoutout to art by ESSE, klicka här för att se alla bilder.

Location: Newblack Butiken Maria prästgårdsgatan 15, Mariatorget. Tid: 17:00 – 20:00 OSA HÄR: Taggar som används under evenemanget är: #BabasBurgers #NewBlack #Blockparty #BabasXNewBlack 

Location:
Newblack Butiken
Maria prästgårdsgatan 15,
Mariatorget.
Tid: 17:00 – 20:00
OSA länk: https://babas2.confetti.events/
Sponsorer: NOBE, Oneplus, Instax, Singha, Fisk, Jose Cuervo, OnePlus

 

Taggar som används under evenemanget är:
#BabasBurgers #NewBlack #Blockparty #BabasXNewBlack

Av: Swen Andreas Söderberg

Smash X BABAS x event smash guldbiljett X högdalen x Onsdag 19/6

En av Stockholms fetaste festivaler kommer att köra igång med en riktig fet line up. Artister som Migos, Asap rocky, Bad Bunny, Juice WRD, Gunna kommer hit till Sverige för första gången.

Vi kommer att befinna oss på plats under båda festival dagarna. Menyn kommer var unik där bland annat Smash egna signaturburgare kommer att säljas. Kan det bli bättre , smash burgarer koncept och en burgare som heter ”smashburgaren”.Ni har chansen att provsmaka burgaren redan nu på onsdag(19/6), då vi på Babas och smash håller ett inhouse event.

Missa inte eventet som äger rum på Babas i högdalen mellan 16:00-21:00. Få chansen att vinna din guldbiljett. För att delta i tävlingen behöver du endast köpa ”Smashburgaren” och biljetten kan bli din.Har du inte köpt biljetter till Smash än så rekommenderar jag att göra det vi dessa länkar:
2-dagars: lnk.woahdad.com/babas2dagar

(Dag biljett) 2 juli: lnk.woahdad.com/babas2juli

(Dag biljett) 3 juli: lnk.woahdad.com/babas3juliRabattkod: Babas för XX% på Smashbiljetter. 

Dela gärna evenemanget med dina vänner och sprid ordet! Massa kärlek

Var redo, för i sommar händer det!

Sommaren är runt hörnet och det va ett tag sen ni hörde från oss. Slutet av vintern och hela våren har varit planering till 100%. Vi har gjort allt vi kan för att kunna ge er det bästa utöver våra hamburgare och jag kan glatt meddela att i sommar så kommer det hända mycket roliga saker med Babas. 

Evenemang, tävlingar, sommarburgare, nya samarbetspartners och massa mer.

Va inte sist med att få reda på vad som händer följ oss på våra sociala medier.

Klicka här för att gå till vår instagram.

Denz Mars månadsburgare: EKTA

Månadensburgare signerad till Denz är en Ekta burgare för människor som vill uppleva en smakexplosion. Med både jalapeño och färsk chili så finner du en bra mängd hetta i burgaren, men det rundas av genom vår släta vitlöksmaayo. Silverlöken höjer köttsmaken som gör detta till en komplett burgare. Denz har tagit fram burgaren tillsammans med oss på Babas. Denz har verkligen en känsla, inte bara för musik men även för en riktigt bra hamburgare. Och vem vet, kanske är den kvar för att stanna.

 


Foto: @artbyesse

 

Missa inte Denz senaste album släpp > Medan vi lever


Foto: @artbyesse

 

Av Andreas Söderberg

Klimatsmart med Babas.
Nu miljökompenserar vi.

Vi på Babas bryr oss om vår framtid. Vi tror starkt på att tillsammans kan vi skapa en bättre framtid för alla. Därför väljer vi att miljökompensera för maten vi säljer i våra restauranger. Det är dags att göra någonting åt vår framtid och då kan vi inte bara ignorera vad som försiggår. Om man tar får man också ge tillbaka tänker vi.

Tillsammans med klimatsmart så planterar vi träd. Genom att göra detta så bidrar vi inte bara med ren luft utan även arbetsmöjligheter åt utsatta länder.

Av Andreas Söderberg

BABUZZ Friday

Babas = svensk hiphop

Vad passar då inte bättre att ge musik en helt egen dag? Därför har vi tagit fram BABUZZ Friday. Ett nytt sätt för dig att upptäcka nya artister och dom senaste releaserna från vad vi anser vara dom hetaste låtarna just nu.

Via denna plattformen behöver du inte längre vara lika aktiv och söka dig efter de senaste låtarna, utan låta oss tillhandahålla er. VI kommer ranka låtarna efter vad vi känner är hetast på vår spellista som ni finner via denna länk: BABUZZ SPOTIFY


Syftet med BaBuzz Friday är att hylla och sprida artisternas verk. Vi Vill skapa en gemenskap, där artisterna själva ska vilja finnas med på vår spellista. Samma lista kommer dessutom spelas på alla restaurangenheter.

”Vi vill lyfta upp den svenska hiphopscenen till maximalt på Babas, då vi känner att Babas=Hiphop. Vi gör detta för den urbankulturen, de e dags för oss alla att skina”.

-Ninos & Andreas


Följ oss på Instagram för att hitta Babuzz i storyn.

Följ oss på Spotify för att lyssna på våra spellistor.

Babas på Urban Voices

I början av februari så blev Ninos intervjuad av Urban TV. Vi delar med oss om hur vi vi kommit dit vi är idag. Någonting som jag tycker att alla kan lära sig lite av. Det finns ingen i världen som kan misslyckas med att lyckas så länge men är bered på att misslyckas. Gå gärna in och titta och förhoppningsvis bli inspirerad till att själv våga kasta dig ut på nya äventyr.

Av Andreas Söderberg

Jessica Pamlin testar Babas burgars

En big shoutout till Jessica som helt oväntat kom och testade våra burgare och postade en youtube video om vad hon tycker om oss på Babas.

Hamburgarna hon valde var vår Cataleya och Halloumi burgare. Kolla gärna på klippet, Jessica är en mycket rolig tjej och ger oss en rättvis recension.

Av Andreas Söderberg 

Nytt år, hiphop advent med war child och babas i heron city

Det är nytt år och vi har precis dragit igång vårt senaste tillskott i Heron city. Hittills vår största restaurang. 2018 var ett händelserikt år för oss på Babas. Allt från en pop up restaurang på Gotland, ny restaurang i Nacka forum till Hip hop Advent i Högdalen.

Först av allt vill vi tacka artisterna, fotograferna och gästerna som kom under Hip hop adventet i december. Tillsammans samlade vi in ca 10.000 kr åt War Child så att de kan fortsätta sitt arbete med att hjälpa krigsdrabbade barn. Tack vare er så har vi hjälpt många barn att få möjligheten till en riktig framtid.

Nu har vi ett nytt spännande år framför oss. 2019 började med en ny restaurang i Heron city. Med 2 våningar så har den blivit vår största restaurang hittills. Nedre våningen är både rullstols- och barnvagnsanpassad så att man enkelt ska kunna äta hos oss. Menyn i Heron city består av 7 hamburgare-menyer, fish ’n’ chips, kycklingsallad och 2 hamburgare-menyer + nuggets i barn-menyn. Vill man däremot ha våra unika hamburgare som Latin burgaren eller Tung baba så får man bege sig till Babas i Högdalen.

Detta år kommer att erbjuda en hel del spännande saker. Allt från nya unika månadsburgare till evenemang. Så missa ingenting från oss på Babas. För att veta vad som händer på babas så kan du följa oss på både Instagram och Facebook.

Babas smygöppning i Heron City

Nu öppnar vi äntligen vår tredje och största restaurang i Heron city. Här har vi sittplatser för cirka 120 personer. Entrén och nedre delen av restaurangen har god plats för både barnvagnar och rullstolar. Restaurangen erbjuder även en balkong där du kan sitta och njuta av våra hamburgare tillsammans med vänner och familj.

Vi är mycket glada att kunna öppna en restaurang som knyter ihop södra Stockholms län. Heron city är en perfekt samlingsplats för alla som behöver inhandla allt från IKEA till att gå på bio. Och vad hade inte suttit bättre än en riktigt god hamburgare?

Vi vill välkomna alla in under vår smygöppningsvecka.
Massa kärlek Babas familjen.

Bloggen