Who's your

Blogg

HIPHOPADVENT I SAMARBETE MED WARCHILD

2018-11-29

Jultider närmar sig och vi på Babas har tillsammans med War Child bestämt oss för att sprida julglädjen med ett gratis event där du bland annat kan lyssna på musik samtidigt som du även stödjer krigsdrabbade barn.

War Child är en hjälporganisation för barn som blivit utsatta för krig. Genom att erbjuda barnen utbildning och psykosocialt stöd kan War Child hjälpa många barn att kunna återgå till en vanlig vardag. War Child erbjuder även skydd åt barn som blivit utsatta så att dom ska kunna känna sig trygga. För att kunna göra detta möjligt så behöver dom stöd från alla.

Vi på Babas tycker att det är viktigt att alla ska kunna känna sig säkra och även ha möjligheter till att kunna påverka sin egen vardag oavsett vad man har gått igenom eller vart man kommer ifrån. Därför har vi skapat ett evenemang där vi tillsammans med er kan bidra med en betydande slant för behövande barn.

Hiphop-advent kommer att delas upp under 4 olika tillfällen i December. Varje evenemang kommer att hålla till under 4 söndagar då vi tillsammans firar advent ihop med uppträdanden, god mat i ett gott sällskap.

Första Advent 2/12
16:00 – 18:00
Artister: S9ine och Jamkid
DJ: Ametist

Andra Advent 9/12
18:00 – 20:00
Artister: Lova och Seedy
DJ: Nivysound och Shewit


Tredje Advent 16/12
16:00 – 18:00
Artist: Nathan K

DJ: Diida och Mash up international

Fjärde Advent 23/12
16:00 – 18:00

Artist: Ibbe

DJ: Black Moose

Tillsammans med våra sponsor NewBlack så har vi tagit fram ett erbjudande åt alla. Om du swishar hos oss på Babas och visar personalen i kassan så kommer du även att ha chansen att vinna 1000kr presentkort hos NewBlack. Kom som du är och ta med dig alla dina vänner, låt oss sprida kärlek och glädje tillsammans.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Bloggen