Who's your

Blogg

Ametist, S9ine och Jamkid på Babas hiphopadvent i Högdalen

2018-12-02

S9ine, Jamkid och Ametist uppträder på Babas Hiphopadvent för att hjälpa till att samla in pengar till krigsdrabbade barn. Foto @artbyesse

Söndagen på Babas fylldes av både glädje och inspiration. Tillsammans med Ametist, S9ine och Jamkid så skapade vi en oförglömlig kväll. Vi hade roligt allihop och vi är extremt tacksamma för alla som kom och som även stöttade War Child i deras kamp att hjälpa barn att få ett vanligt liv efter traumatiska händelser från krigsdrabbade områden.

Till en början så var det ganska lugnt inne på Babas när Ametist klev upp bakom DJ-båset. Men allt eftersom så började det droppa in fler och fler människor. Till slut trodde vi inte att alla skulle få plats. Men allting fungerade jättebra. Det fanns plats för att beställa och äta samtidigt som man kunde lyssna på musiken.

Runt 17:00 tiden så klev Jamkid tillsammans med S9ine upp på vår scen. Jamkid bjöd på en show utöver det vanliga och vi hade jätteroligt. Barnen fick vara med och hälsa på artisterna samtidigt som Jamkid var ute och dansade bland publiken. Söndagen var helt magisk med mycket goda vibes, skratt och god mat.

Vi tycker det är så otroligt roligt att få den här chansen och att ha en så bra publik och gäster som vi har hos oss på Babas. Detta är någonting som vi aldrig har kunnat tänka oss tidigare vilket gör oss så glada. Vi här på Babas känner oss som en stor familj där vi alla hjälper varandra.

Ametist och Jamkid. Foto @artbyesse

 

Kvällens värd var Elias. Foto @artbyesse

 

S9ine, Ametist och Jamkid. Foto @artbyesse

 

Foto @artbyesse

 

S9ine Foto @artbyesse

 

Fotograf @hajanjabar skapade videon som du finner på vår instagram @babasburgers. Foto @artbyesse

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Bloggen