Who's your

Blogg

Andra Hiphop advent.
SURPRISE artist. HÖGDALEN.

2018-12-07

Nu på söndag drar vi igång vårat andra gratis evenemang. Tillsammans med eldsjälarna, Lova, Seedy, Denz, Shewit och Nivy sound så kommer vi att hjälpa War Child att samla in pengar till krigsdrabbade barn.

Tanken med hela evenemanget är att kunna inspirera människor att tillsammans är vi starka. Vi vill påvisa att om vi alla hjälper varandra så kan vi göra en märkbar förändring. Ingen ska behöva stå utanför eller uppleva rädsla i sin egen hemstad.

Under söndagen kommer vi att ha en ny milkshake på besök. På söndag kommer pepparkaksmilkshaken och gästar vår glassbar. Missa inte chansen att testa den då det är enda dagen vi kommer att erbjuda den.

Denna söndagen har vi en extra överraskning. Nu på söndag kan du bygga din egen hamburgare OCH även få upp den på menyn under en hel vecka på våra restauranger. Det kommer att gå till så här. Du swishar 150kr till War Child och visar det i kassan. Du beställer din helt egna burgare i Kassan utifrån restaurangens ingredienser. Du själv väljer namn på din hamburgare. Hitta på ett namn eller varför inte ta ditt eget namn.
Vi kommer att spara din beställning och den som satt ihop den bästa hamburgaren kommer att bli meddelad er så fort tävlingen är avgjord i januari.
Försök va så förberedd som möjligt med kontaktuppgifter redan innan du kommer till kassan så vi vet vart vi ska höra av oss.

New Black och Babas goodiebag är fortfarande kvar, så om du swishar valfritt belopp och visar det för Josephine i glassbaren så får du en lott. Senare under kvällen så kommer vi att dra vinnaren. Så se till att vara kvar hela kvällen för att vinna 1000kr på New black och 200kr presentkort på Babas.

SURPRISE ARTIST: Denz kommer att uppträda hos oss under kvällens gång. Så missa inte din möjlighet att så Denz live och även få möjligheten att träffa honom efter och innan spelningen.

Alla artister går att träffa under kvällens gång. Så se till att vara här! Bjud med alla dina vänner och familj så har vi en helskön kväll i välgörenhetens namn.

För samarbete och press
kontakt: Ninos@babas.nu

Massa kärlek alla vi på Babas, New Black och War Child.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Bloggen