Who's your

Blogg

HipHop Advent med War Child

2018-12-09

Photo: @artbyesse

Andra advent stämningen var på högsta nivå och vi är glatt överraskade över hur lyckat det blev. Restaurangen var full av både åskådare och matgäster som njöt av vibsen. Under kvällen så bjöd Lova, Seedy, Denz, Nivy Sound och Shewit på en riktig dundershow.

Det är så roligt att vi får möjligheten att anordna detta tillsammans med War Child. Känslan av att kunna få bidra med något för världen värmer alla våra hjärtan och vi är enormt tacksamma att vi har en så pass stor publik och gäster som hjälper till och stödja både oss och barnen som verkligen behöver hjälp.

Photo: @artbyesse

Vi tackar alla som var med och stödde War Child och vi slog rekord i bidragsgivande i söndags och hoppas verkligen att kommande söndag blir minst lika bra.

Photo: @artbyesse

Photo: @artbyesse

Photo: @artbyesse

Photo: @artbyesse


Babas tredje Hiphop Advent

Nu på söndag den 16/12 så håller vi ett nytt event för att kunna stödja utsatta barn i krigsdrabbade områden. Denna söndag så kommer, Nathan K, Rob Bourne, Diida, Yosef och Mash up international att gästa Babas i Högdalen.

SAFFRANSMILKSHAKE

Denna söndag kommer vi att ha en ny milkshake in house. Låt oss presentera vår hemmagjorda saffransmilkshake. Se till att vara här! För detta är enda chansen att få testa vår nya milkshake.

Tävlingar

Som vanligt så lottar vi ut ett presentkort från New Black på 1000kr samt 200kr hos oss på Babas.

Skapa din egen burgare

(Förra veckan blev det ett tryckfel i bloggen. Denna tävling gäller endast för söndagen den 16/12)
Vi erbjuder dig chansen att få ha din egen hamburgare på vår meny under en vecka. Be om att få skapa din egen hamburgare i kassan så kommer du få fylla i vilka ingredienser du vill ha på din hamburgare. För att kunna delta i tävlingen så behöver du swisha 150kr till War Child och visa swishen i kassan innan du kan beställa.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Bloggen