Who's your

Blogg

Nytt år, hiphop advent med war child och babas i heron city

2019-01-15

Det är nytt år och vi har precis dragit igång vårt senaste tillskott i Heron city. Hittills vår största restaurang. 2018 var ett händelserikt år för oss på Babas. Allt från en pop up restaurang på Gotland, ny restaurang i Nacka forum till Hip hop Advent i Högdalen.

Först av allt vill vi tacka artisterna, fotograferna och gästerna som kom under Hip hop adventet i december. Tillsammans samlade vi in ca 10.000 kr åt War Child så att de kan fortsätta sitt arbete med att hjälpa krigsdrabbade barn. Tack vare er så har vi hjälpt många barn att få möjligheten till en riktig framtid.

Nu har vi ett nytt spännande år framför oss. 2019 började med en ny restaurang i Heron city. Med 2 våningar så har den blivit vår största restaurang hittills. Nedre våningen är både rullstols- och barnvagnsanpassad så att man enkelt ska kunna äta hos oss. Menyn i Heron city består av 7 hamburgare-menyer, fish ’n’ chips, kycklingsallad och 2 hamburgare-menyer + nuggets i barn-menyn. Vill man däremot ha våra unika hamburgare som Latin burgaren eller Tung baba så får man bege sig till Babas i Högdalen.

Detta år kommer att erbjuda en hel del spännande saker. Allt från nya unika månadsburgare till evenemang. Så missa ingenting från oss på Babas. För att veta vad som händer på babas så kan du följa oss på både Instagram och Facebook.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Bloggen