Who's your

Blogg

Babas X NewBlack Event 27/6

2019-06-24

Visst kommer du ihåg det förra blockparty med NewBlack? Vilken succé det blev. Personligen var vi lite oroliga över dom gråa molnen som låg tjockt över himlen och det lätta regnet som droppade ner på vindrutan på vägen mot Newblacks klädbutik på Maria Prästgårdsgatan. Men så fort vi kom fram och ställde i ordning foodtrucken så slutade det regna och rätt som det var så sprack himlen upp och solen joinade oss under hela kvällen. Tillsammans lyssnade vi på musik framtagen av Suheib Saleh medan vi käkade Newblacks egna burgare. Det var magiskt att få vara där och få uppleva stämningen, gamla kompisgäng träffades, nya vänner skapades och det kändes verkligen som att alla blev till en enda stor familj.

Sugen på att få ta del av föregående blockpartyt så kan du hitta bilderna på Newblacks hemsida eller om du klickar här.

Nu är det dags igen för ännu ett blockparty vid NewBlack butiken på Mariatorget den 27/6. Den här gången kommer du få möjligheten att köpa Babas kläderna samtidigt du kommer få chansen att testa NewBlacks burgare. Vi räknar med att det kommer bli minst lika bra stämning som förra gången men med ett högre tryck. Kom ensam eller ta med dig dina nära och kära, för den 27/6 kommer vi att skapa minnen! Nu har du chansen att bli bland dom första i Stockholm som får chansen att köpa Babas X NewBlacks klädkollektion. Missa inte denna chansen. Under kvällen kommer Andreas och Elias, grundarna till NewBlack att bjuda på förfriskningar i slushbaren och annan dryck, tänk på att osa i tid för att ta del av hela kalaset. Sist men inte minst så kommer vi att få lysna på riktigt grymma tunes framtaget av Andreas Undén! 

Sugen på att få ta del av föregående blockpartyt så kan du hitta bilderna på Newblacks hemsida eller om du klickar här.

Utanför Butiken kommer vi att ha vår foodtruck ståendes mellan 17:00 – 20:00, här kommer ni även att få möjligheterna till att träffa Babas stilikon Ninos plus vår fantastiska personal. Glöm inte bort att ta foton under evenemanget och posta på sociala medier. Använde gärna våra hashtags för att hamna i vår feed och story. Det går även bra att skicka in bilderna till Andreas@babas.nu om ni vill att vi använder dom för våra sociala medier. Om du skickar in bilder till oss via mail så godkänner du att vi använder era bilder på sociala medier i marknadsföringssyfte. Självklart ger vi credit för ditt arbete så glöm inte bort att skicka med information som du vill att vi publicerar. 

Big shoutout to art by ESSE, klicka här för att se alla bilder.

Location: Newblack Butiken Maria prästgårdsgatan 15, Mariatorget. Tid: 17:00 – 20:00 OSA HÄR: Taggar som används under evenemanget är: #BabasBurgers #NewBlack #Blockparty #BabasXNewBlack 

Location:
Newblack Butiken
Maria prästgårdsgatan 15,
Mariatorget.
Tid: 17:00 – 20:00
OSA länk: https://babas2.confetti.events/
Sponsorer: NOBE, Oneplus, Instax, Singha, Fisk, Jose Cuervo, OnePlus

 

Taggar som används under evenemanget är:
#BabasBurgers #NewBlack #Blockparty #BabasXNewBlack

Av: Swen Andreas Söderberg

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Bloggen